TEKNIKER

Kontakten mellan klient och mig som terapeut är det absolut viktigaste fundamentet för en lyckad behandling. Alla behandlingar börjar med ett samtal för att gå igenom problemområden och sätta en intention för behandlingstillfället och avslutas med en debriefing och en fortsatt behandlingsplan.

OSTEOPATI

Priser från 720 SEK

Klassisk kraniosakral osteopati


Den klassiska kraniosakrala terapin använder lätt tryck på olika delar av kroppen för att ge feedback till nervsystemet och öka kroppsmedveten-heten. Jag använder denna metod för att lätta på spänningar och påverka klientens förmåga att gå ner i varv. Resultatet är att klienten andas djupare, organen fungerar bättre och spänningar och värk försvinner. Ofta upplever klienten att hen går in i djup avslappning/dvala. Klienten är påklädd. Andra klassiska osteopatiska tekniker används också och PRRT.

Free flow kraniosakral terapi


Jag har utökat det jag påverkar genom kraniosakral terapi till tex följande:

- Chakra-systemet och det övriga energi-systemet

- Trauma terapi, där vi kommer åt tex chocker, dissociationer, skräckparalys, protestilska, neurologiska ryckningar i ben, armar, ögon diafragma etc.


Vid traumabehandling behandlar jag ofta under kläderna för att få en djupare beröring och sitter ibland på bänken och behandlar med knän, fötter och händer samtidigt. Detta skapar en omhändertagande känsla förutom att det kopplar personen till verkligheten, inte ekot från forntiden.

FRIGÖRANDE ANDNING

Pris 720 SEK/90 min

Biodynamic Breathwork & Trauma Release System


Trauma påverkar andningen (se utvecklingstrauma). Därför är medvetenhet om din egen andning avgörande för att frigöra dig från dina trauman. Jag själv upplevde att kroppen kommunicerade med ett helt nytt, rikt och detaljerat språk när jag själv började med BBTRS. Denna metod rekommenderas starkt om du har erfarenhet av tex frigörande dans eller aktiva mediationer (tex Osho's). Skillnaden till free flow kraniosakral osteopati är att det är du som kund, inte jag som terapeut, som gör rörelserna, andas och hittar ditt flow. Jag guidar och stöttar.

Grundpelare inom BBTRS


De 6 grundpelarna är 1) Cirkulär andning, 2) Rörelse, 3) Ljud, 4) Beröring, 5) Känslor och 6) Mediation. 


När du får till balansen mellan alla dessa element, upplevs en fantastisk känsla av flow, det frigör stagnerad energi och din egen självkärlek och närvaro kan komma fram. Det kan verkligen vara transformerande att du känner att du tar hand om dig själv, du är inte längre ett offer i situationen och nervsystemet omorganiseras med en ny koppling till din historia.

VANLIGA FRÅGOR

BETALNING

De allra flesta betalar med Swish. Om detta betalningsalternativ inte passar går det det att betala via faktura, med kort, kontanter eller Actiway friskvårdscheckar.

ATT TÄNKA PÅ

Integreringen av behandlingen i nervsystemet och livet är viktigt. Förutom att vila och dricka vatten, mår kunder bra av att skriva i dagbok, meditera & vara i naturen efter behandlingen.

TRANSPORT

Djursholm:

Parkering är gratis (P-skiva). Busshållplats: Djursholms c.

Uppsala:

Parkering kostar 15-20 kr/h. Busshållplats: Kyrkogårdsgatan.